Registrer deg
Logg inn

For kunder

Når dere bestiller gjennom oss i Helseleverandøren får dere kontinuerlig oppfølging gjennom prosessen. Vi er tilgjengelige 24 timer i døgnet. De ansatte på kontoret har mange års erfaring og tusenvis av vellykkede leveranser til norske offentlige- og private helseforetak. Vi er et av Norges raskest voksende bemanningsbyråer og er avtaleleverandør til flere norske kommuner.

Forespør personell

Om oss

Vi forplikter oss til minimum å betale vikarene våre tarifflønn og bruker aldri underleverandører. Dette gir dere som innleier en garanti mot sosial dumping. Har kommunen lokale tillegg utover KS-tariff må innleier gi beskjed slik at vikaren til en hver tid har rett lønn.

Les mer

Sykepleiere

Våre sykepleiere kommer i hovedsak fra skandinavia eller baltikum. Vi fokuserer på sykepleiere med B2 eller bedre i språk med lang erfaring fra jobb i Norge.

Send forespørsel

Helsefagarbeidere

De fleste av våre helsefagarbeidere kommer fra Sverige. Vi har fleksible og erfarne ansatte og kan som oftest levere personell på kort varsel for korte og lengre perioder.

Send forespørsel

Leger

Vi er førsteleverandør av leger til flere norske kommuner og har tilgang til en stor database med dyktige kandidater

Send forespørsel

Øvrig personell

Vi leverer spesialsykepleiere, legestudenter og ufaglærte med relevant erfaring. Ta konktakt med oss for mer informasjon

Ta kontakt

Avvikregistrering

Trykk på link for å registrere avvik.

Registrer avvik

Heldøgnsbemanning

Vi har lang erfaring mer å dekke “1-1 oppdrag”. Vi kan enten ta oss av hele bemanningen eller dekke deler av oppdraget. Vi har mange i vår database med lang erfaring fra slike oppdrag og kan vise til gode referanser på prosjektene vi har dekket.

Kontakt oss

Helseleverandøren
St.Olavs plass 3, 0165 Oslo
Takk! Din henvendelse er mottatt og vi vil kontakte deg fortløpende.
Oops! Noe gikk galt. Vennligst prøv igjen.

Siste nytt

No items found.
Helseleverandøren_Logo_Grafikk
Helseleverandøren_Revidert logo_grafikkHelseleverandøren_Service og handel logo_grafikk
Design og utvikling av M51 Marketing